New Paddock Corvette Club New Paddock Corvette ClubOpening New Experience Center 06/01/2006


Kroymans Brussels opende op donderdag 5 januari officieel het eerste Cadillac en Corvette Experience Center in BelgiŽ. De opening ging gepaard met de Belgische premiere van de voorstelling van de nieuwe Cadillac BLS, nog voor die van het Salon van Brussel. Het geheel vernieuwde dealership is gevestigd aan de Leuvensesteenweg.

Alleen voor de nieuwe modelgeneratie van Cadillac en Corvette is al een showroom van 1.200 vierkante meter gereserveerd. In het Experience Center kan de bezoeker kennis maken met de wereld van Cadillac en Corvette. In een sfeer die de premium uitstraling van de Amerikaanse merken eer aandoet. Zo is er een 'innovatiemuur' waar een overzicht wordt gegeven van de vele uitvindingen en primeurs die in de meer dan honderdjarige historie van Cadillac te noteren waren.

Naast de geschiedenis wordt ook aandacht besteed aan de toekomst. Zo wordt er een tipje van de sluier opgelicht over de toekomstige modellen met het Art and Science concept. In Brussel wordt ook plaats ingeruimd voor een overzicht van de vijf Corvette generaties die er tot nu toe waren. In de showroom wordt uiteraard ook de zesde generatie Corvette gepresenteerd.

Enkele van onze clubleden waren op de opening van dit experience center. Hieronder staan er enkele foto's van.

Like always... Enjoy..

 

Webdesign :  www.deltatechnics.com